- Sunteți aici:
- Acasă
- Forum
- P2: METODE ȘI INSTRUMENTE PENTRU INCLUZIUNE ȘCOLARĂ
- M1 Tehnologii de prelucarare a Informatiilor, de Comunicație (TIC) și e- Learning în educație
- Problema cu upload-ul fisierelor
- Forum
- P2: METODE ȘI INSTRUMENTE PENTRU INCLUZIUNE ȘCOLARĂ
- M1 Tehnologii de prelucarare a Informatiilor, de Comunicație (TIC) și e- Learning în educație
- Problema cu upload-ul fisierelor
Problema cu upload-ul fisierelor
- bt.luchian.carmen
- Autor Subiect
- Deconectat
Mai Puțin
Mai Mult
- Postări: 4
- Mulțumiri primite: 0
13 Sep 2018 20:42 #335
de bt.luchian.carmen
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Buna ziua,
Din cauza conexiunii la internet, la aplicatia 1 lipseste un fisier urcat de mine pe platforma, si am observat ca este deja corectat. Exista posibilitatea sa il reuploadez ?
Multumesc
Din cauza conexiunii la internet, la aplicatia 1 lipseste un fisier urcat de mine pe platforma, si am observat ca este deja corectat. Exista posibilitatea sa il reuploadez ?
Multumesc
Vă rugăm Autentificare să participaţi la discuţie.
- zenovic.gherasim
- Deconectat
Mai Puțin
Mai Mult
- Postări: 130
- Mulțumiri primite: 16
13 Sep 2018 21:13 #337
de zenovic.gherasim
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Buna seara!
Daca ati fost atenta la curs, am insistat asupra faptului ca postarea tuturor FISIERELOR unei aplicatii trebuie realizata o singura data. Daca doriti, sterg totul la Aplicatia 1 si repostati toate fisierele Aplicatiei 1.
FORMATOR M1
Daca ati fost atenta la curs, am insistat asupra faptului ca postarea tuturor FISIERELOR unei aplicatii trebuie realizata o singura data. Daca doriti, sterg totul la Aplicatia 1 si repostati toate fisierele Aplicatiei 1.
FORMATOR M1
- bt.luchian.carmen
- Autor Subiect
- Deconectat
Mai Puțin
Mai Mult
- Postări: 4
- Mulțumiri primite: 0
13 Sep 2018 22:58 #342
de bt.luchian.carmen
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Buna seara!
Mulțumesc frumos pt înțelegere! Desigur puteți sa ștergeți și pt aplicația 1, și pentru 2 ca sa o corectez dacă se poate!
Mulțumesc mult
Mulțumesc frumos pt înțelegere! Desigur puteți sa ștergeți și pt aplicația 1, și pentru 2 ca sa o corectez dacă se poate!
Mulțumesc mult